Southern Cruisers Riding Club

Wallachia chapter

Ride & Free

SCRC - Wallachia chapter
SCRC Europe Rally, Budišov n.B., 6-8.6.2014

Nejvýznamnější akce našeho klubu SCRC tentorkát pro ostatní členy SCRC zorganizoval chapter North Moravian v Budišově nad Budišovkou. Navšívili nás také členové SCRC z Polska a ze Švédska za námi přijeli Henke, Thomas a věčně veselý Sonny. Příští rok jich má přijet mnohem více.
Páteční program jsem neabsolvoval celý. Moje Evička měla těsně před kempem zanedbatelný ťukanec s mým zadním kolem a bohužel jí povolil kolení kloub. Chudák strávila celý víkend v opavské nemocnici. Jen tak na okraj, na rožnovské ortopedické klinice nám před čtvrteční operací řekli, že zrušení sobotní opavské operace je v případě trvalých následků zralé na žalobu. Po desáté večer jsem byl zpět v kempu a přivítal se s kamarády.
V sobotu dopoledne proběhly skupinové vyjížďky. Skupinka asi dvanácti motocyklů, pro kterou jsem připravoval vyjížďku, navštívila Trojanovice. Odtud jsme vyjeli lanovkou na Pustevny. Většina pak jela zpět dolů na sportovních koloběžkách, se kterými byli všichni spokojení. Bohužel cesta byla až moc děravá. Naštěstí však všichni dorazili do cíle bez úrazů. Po obědě v restauraci Ráztoka jsme pokračovali přes Hukvaldy a rybník Bezruč u Jistebníku na kafíčko do motobaru U Hanky. Do kempu jsme se vrátili kolem páté večer. Právě včas, jak nám radili policisté. V Budišově totiž nedostala v sobotu povolení ohlášená manifestice proti nepřizpůspobivým a policisté pro jistotu uzavřeli město a prováděli kontroly všech vozidel. Po návratu z vyjížďky jsem jel za Evičkou do nemocnice a tak jsem nebyl podvečerních soutěží, který organizoval zkušený Paulíno. Po soutěžích probíhala volná zábava doplněná vystoupeních dvou kapel. Kapela Starwalk, kterou založil náš kamarád a člen Central Bohemian chapter SCRC Jarda "Kozel" Schmid, byla vynikající.
V neděli už jsem pelášil domů, abych mohl vyzvednout Evíka z nemocnice.
(Bob)

GALERIE :
Bob - rajce.idnes.cz
Mrazík - rajce.idnes.cz
Tom a Renča - rajce.idnes.cz
Sam - rajce.idnes.cz
Kuzma - rajce.idnes.cz

GALERIE na FB : (tyto galerie jsou ke zhlédnutí pouze po přihlášení na Facebook )
Thomas/SE - FB