Southern Cruisers Riding Club

Wallachia chapter

Ride & Free

SCRC - Wallachia chapter
Mostní písnička, tajné, 30.srpna - 2.září 2018

ORGANIZÁTOR AKCE :
SCRC East Bohemian chapter, Karel "Baky" Plocek
Účast za Wallachia Robert "Bob" Vychodil, 602 769 340, crossbones(zavinac)biker-bob.com
 
Zájemci nahlašte se sms, e-mailem, případně na facebooku Bobovi !
Jinak nebudete v případě změn nebo zrušení akce o tomto informováni !
Bez předchozí telefonické domluvy se na nikoho nečeká !

ODJEZD :
čtvrtek 30.8.2018 v xx:00, Rožnov p.R., RETON garáž, MAPA

INFO O AKCI :
Jedná se o orientační tajný závod, který po letech opět Baky oživil.
Soutěží se ve dvoučlenných družstvech (2 motocykly), které vybírá pořadatel !
Je třeba dobře sledovat nejen itinerář ale i okolí během jízdy. Některé pokyny totiž závisí na věcech, které cestou uvidíte. Pokud přehlédnete, musíte se vrátit na dřívější průjezdní bod.
Tajný závod se jede v pátek od rána. Proto je nezbytné přijet již ve čtvrtek večer na místo, které (snad brzy) doplní pořadatel ;-)
V sobotu následuje vyjížďka.
 
Bakyho oficiální pozvánka :
Vážení a milí, chci, abyste vzali na vědomí definitivní termín letošního TZ. Příjezd do základního tábora ve čtvrtek 30. srpna v podvečerních hodinách. Ještě večer proběhne předstartovní rozprava, jíž se bez výjimky zúčastní všichni soutěžící. V pátek 31. srpna od brzkých ranních hodin startují postupně podle rozlosování jednotlivé svazy. Dosažení cíle neshodného s místem startu se předpokládá v pozdním odpoledni. V sobotu 1. září vyrazíme na společnou vyjížďku a v neděli se pojede domů.
Pro případ extrémně špatného počasí existuje možnost tajný závod rozdělit do dvou etap. V takovém případě by se v pátek jela etapa první a v sobotu namísto společné vyjížďky etapa druhá.
Na přiloženém obrázku vidíte kromě mé skvělé chotice a našeho prchajícího stanu téměř místo startu. (Nebudeme startovat od cedule.) Podle mapového serveru je z Prahy vzdáleno cca 100 km, z Ostravy 300 km, z Rožnova p. R. 280 km, z Pardubic 110 km, z Brna 150 km, z Českých Budějovic 80 km. Kde je cíl, to vám samozřejmě předem neprozradím, avšak co je podstatné, že vás tam čeká princezna Lada a téměř rodinné zázemí se 40 - 45 lůžky. Chtěl bych, abychom tuto kapacitu plně využili a měli tak celé zařízení pro sebe bez rušivých elementů v podobě dalších hostů.
Závazná rezervace proběhne po uhrazení celé částky za pobyt, tj. 1.500,- Kč za osobu. V této cifře je zahrnuto ubytování na 3 noci, 2x polopenze + večeře ve čtvrtek. Pokud tedy máte zájem se TZ s pracovním názvem "Mostní písnička" zúčastnit, žádám vás o mailovou přihlášku a zaslání částky 1.500,- Kč na účet č. 670100-2212739412 / 6210. Do zprávy pro příjemce uveďte jména nebo přezdívky všech osob, za něž je placeno, ať lze bezkolizně provést spárování přihlášek a plateb. Máte na to 14 dní. Jestliže se do té doby nenaplní kapacita, akci zveřejním a dám možnost přihlásit se i ostatním.
Doufám, že jsem na nic nezapomněl a že jsem se vyjádřil natolik pregnantně, abych vyloučil neodkladné dotazy. To proto, že do příštího víkendu nebudu mít přístup k mailu.

DŘÍVĚJŠÍ REPORTÁŽE :
Odkaz na reportáž z roku 2004 : Z D E
Odkaz na reportáž z roku 2005 : Z D E